Obloha chlebíčků je malým uměleckým dílem | Foto: Barbora Kvapilová, Český rozhlas

Obložené chlebíčky jsou česká specialita. Dobroty na pár kousnutí nám dělají radost nejen na Silvestra, ale také na oslavách všeho druhu. Jejich výroba je tak trochu umění. Šéfkuchařka Eva Novosadová obloží až 120 chlebíčků za hodinu, což znamená jeden za půl minuty. Prý je to hlavně o přípravě.

Nejposlouchanější

Rádio vašeho kraje

Více ze stanice
Pochoutkový rok

Pochoutkový rok

Kulinární  magazín milovníků dobrého jídla. Každý rok soutěžíme o nejlepší recept našich posluchačů. Z vašich receptů, které nám pošlete, vybere porota soutěže ty nejzajímavější.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu