Pochoutkový rok
Obložený chlebíček potěší oko i chuťové pohárky. Na tři kousnutí zažijete ráj v puse
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Obložené chlebíčky jsou česká specialita. Dobroty na pár kousnutí nám dělají radost nejen na Silvestra, ale také na oslavách všeho druhu. Jejich výroba je tak trochu umění. Šéfkuchařka Eva Novosadová obloží až 120 chlebíčků za hodinu, což znamená jeden za půl minuty. Prý je to hlavně o přípravě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem od Zdenky Chadtové je jako masová infuze
Pochoutkový rok
-
Měkouše, přečtené knihy a jídlo. Praktické dárky už nikoho neurazí
On Air
-
Betlémář Ján Chvalník vyřezává figurky sobě i druhým pro radost. S tvorbou začal v uranovém dole
Středočeské příběhy
-
Perníkářské formy v zábřežském muzeu oživují dávnou historii...
Česko – země neznámá
-
Ženy z Vacova na Prachaticku upletly velký betlém ze slámy. Letos přidávají další postavy a zvířata
Zprávy z jižních Čech
-
Začínáme věřit české kuchyni a tomu, že i samotná mrkev může...
Dnešní Plus
-
Z vánočního cukroví mám lehce noční můry, říká vedoucí cukrářského provozu střední odborné školy
Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy
-
Chlebíček podle Jana Paukerta
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou