Pochoutkový rok
Kremrole v domácím listovém těstě od Jiřího Vančata jsou pečené s láskou. Jen to křupne
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Není nad domácí listové těsto, které se skládá z vodánku a tukové kostky. Je v něm cítit máslo a dokonale vyšlehaný krém chutná po oříškách, ačkoli tam nejsou. Těsto je křupavé, uvnitř vláčné. Tyhle kremrole nadchnou i ty, kdo jim příliš nefandí. S láskou pekl Jiří Vančat z Příbrami.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Polešniky Beaty Pilchové jsou 100 let starým jídlem horalů z Beskyd. Nejlepší jsou z raných brambor
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě
-
Žampiony zmrazte, usušte nebo je naložte. Chutnat budou v každém případě
Babské rady
-
Jak ulevit bolestem hlavy a kloubů? Uvařte si čaj z květů šeříku nebo tinkturu na potírání
Radioporadna
-
Zatopené lomy na Vysočině jsou ráj pro zasvěcené. A pro odvážné
Seriál Radiožurnálu
-
Uršula Kluková se směje ráda, dokonce i v noci. Energii čerpá na Broumovsku
Humoriáda
-
Mrtvou neměl nikdo rád
Podvečerní čtení
-
Apetýt: Perníčky Zdenky Hanzelkové z Libhoště
Apetýt
-
Harmonie, klid, rovnováha a malé umělecké dílo. To je japonská zahrada
Hobby magazín
-
Stříbro, mosaz, měď i cín. Vyčistit je můžete velmi jednoduše. Zkuste zelí, pórek a krém na boty
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové