Pochoutkový rok
Kam a jak odložit ubrousek po jídle. Látkový i papírový mají svoje pravidla
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
V podstatě ke každému jídlu dostaneme v restauraci ubrousek. Co s ním dělat, když už jsme dojedli? Kam ho odložit nebo zmačkat a dát obsluze najevo, že už jsme skončili, radí mistr etikety Ladislav Špaček.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pánové, umíte svou drahou polovičku správně usadit ke stolu? Poradí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Kuře na podzimní zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
-
Betty MacDonaldová: Vejce a já
Četba na pokračování
-
Pochoutky s šéfkuchařem Radkem Šubrtem
Pochoutky na talíři
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny