Rádio vašeho kraje

Josefova vánočka, královna Vánoc | Foto: Jana Volková

Na perfektní vánočku potřebujeme perfektní těsto, které je správně zaděláno, nelepí se na vařečku, ani k míse. Přidáváme do něj rozinky, které nesmí být zbytečně dlouho máčené v rumu. Před vlastním tvarováním musí těsto akorát vykynout. Je důležité, aby všechny prameny vážily stejně.

Nejposlouchanější

Rádio vašeho kraje

Více ze stanice
Pochoutkový rok

Pochoutkový rok

Kulinární  magazín milovníků dobrého jídla. Každý rok soutěžíme o nejlepší recept našich posluchačů. Z vašich receptů, které nám pošlete, vybere porota soutěže ty nejzajímavější.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu