Noční Mikrofórum
Host: Pavel Přebinda, chocolatier
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Host: Karel a Světlana Medulánovi o čokoládové gramotnosti
Apetýt
-
Host: Roman Holub, domažlický ponocný
Noční Mikrofórum
-
Jak se vyrábí čokoláda? Kakaové boby uvolňují látky, které vám nedají spát, popisuje čokoládovnice
Host Radiožurnálu
-
Výživová poradna: čokoláda
Co vás zajímá
-
O správné výživě psů a nejčastějších prohřešcích chovatelů s veterinářem
Svět zvířat
-
Michaela Dohnálková: Její čokolády sbírají ceny. Jak poznat tu kvalitní?
Blízká setkání
-
Sýry: Jak si vybrat ty správné na talíř pro hosty?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Čokoláda patří do lednice na víno, říká chocolatiér
Jak to vidí...
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Všechno, co chcete vědět o čokoládě aneb Jak ji vychutnat všemi pěti smysly! Nekoušeme, ale cucáme
Radioporadna