Neviditelní
Mistrovské dílo místního sládka. Plzeňské pivo, které chutná až v Austrálii
Neviditelní
Plzeň
V jednom z menších plzeňských pivovarů, kde se denně vaří zhruba 2 tisíce piv, se mísí tradice, řemeslo a pečlivost. Zkušený sládek Petr Vynáhlovský tu dohlíží na každý detail a zdůrazňuje, že při vaření piva je klíčová naprostá čistota. „Bez pečlivé hygieny by pivo nikdy nedosáhlo své kvality,“ říká s jistotou.
Jiří Trnka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dopolední host
-
Teplo pro 56 tisíc domácností i horká voda do pivovaru
Neviditelní
-
Glosa Pavla Maurera
-
Nejkrásnější je, když se realita uvařeného piva sejde se...
Dobré dopoledne
-
Pivovarník Milan Rambousek o domácím vaření piva: Je to živý organismus, tak k němu mějme úctu
Radioporadna
-
Východočeské výlety
-
Jsme národem pivařů. Je to dobře nebo špatně?
Radioporadna
-
Tradiční ležáky, ale i pivo s rajčaty ochutnali lidé na prvním festivalu minipivovarů v Budějovicích
Zprávy z jižních Čech
-
Uzené pivo se nestrká do komína
Příběhy z Vysočiny