Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Krásný a zodpovědný aneb Spokojenost premiéra s rozpočtem se míjí s realitou. Vládní hospodářská strategie Česka má jednu neodstranitelnou vadu. Co znamená smrt Nasralláha? Hrozící sešup demokracie. 
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • To znamená smrt vůdce hnutí Hizballáh. Spokojenost premiéra Fialy s rozpočtem se míjí s realitou anebo neodstranitelná vada vládní hospodářské strategie. To jsou titulky vybraných příspěvků pondělního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Nejprve ale zůstaneme na domácí půdě. Jak se daří vítězi krajských voleb, čili hnutí ANO získávat maximum při vyjednávání o vedení krajů? To je téma, o kterém budu hovořit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem, kterého tímto vítám ve studiu. Buď zdráv. Dobrý den. Před čtyřmi roky hnutí ANO zvítězilo v 10 krajích, ale nakonec mělo jenom tři hejtmany. To by se to ale přece jenom asi opakovat neměl.

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu