Na vidličce Romana Vaňka
Sýry: Jak si vybrat ty správné na talíř pro hosty?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pastrami: Co je to?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Proč se tloustne po čokoládě? Je v ní hodně tuku, o cukr moc nejde, říká Durďák z Čokoládovny Janek
2 x 2
-
Host: Pavel Přebinda, chocolatier
Noční Mikrofórum
-
Host: Karel a Světlana Medulánovi o čokoládové gramotnosti
Apetýt
-
Jan Šmíd: Politická korektnost se ve Francii dostala až do...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
O správné výživě psů a nejčastějších prohřešcích chovatelů s veterinářem
Svět zvířat
-
Jak se vyrábí čokoláda? Kakaové boby uvolňují látky, které vám nedají spát, popisuje čokoládovnice
Host Radiožurnálu
-
Čokoláda patří do lednice na víno, říká chocolatiér
Jak to vidí...
-
Nejčastěji používám „bílé“ lži. Často se ale i u nich pěkně zapotím. Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Kakao bývalo božský pokrm pro nejbohatší. Jak prospívá našemu zdraví?
Zvídavec Evy Sinkovičové