Jezte, ať vám to sluší Mikrobiom. Co je střevní mikrobiom a proč je pro zdraví důležitý? 14:30 12. prosince 2025, 09:00 Přehrát Možnosti pořadu
Jezte, ať vám to sluší Výživa a genetika. Existuje genetická predispozice třeba k obezitě? 10:49 5. prosince 2025, 23:00 Přehrát Možnosti pořadu
Jezte, ať vám to sluší Výživa a Blue Zones. Co tento pojem znamená a čím jsou tyto oblasti zajímavé? 10:09 28. listopadu 2025, 09:00 Přehrát Možnosti pořadu
Jezte, ať vám to sluší Syndrom propustného střeva. Co to je? Jaký je vliv vlákniny v jídle? 11:07 21. listopadu 2025, 09:00 Přehrát Možnosti pořadu
Jezte, ať vám to sluší Měření složení těla. Jaké přístroje se používají a které měření je nejpřesnější? 11:10 14. listopadu 2025, 09:00 Přehrát Možnosti pořadu
Jezte, ať vám to sluší Jak vařit za minimum času. Dá se vařit rychle a přitom zdravě? 10:45 7. listopadu 2025, 09:00 Přehrát Možnosti pořadu
Jezte, ať vám to sluší Intuitivní jezení. Co se pod tímto pojmem skrývá? Funguje i pro hubnutí? 12:17 31. října 2025, 09:00 Přehrát Možnosti pořadu
Jezte, ať vám to sluší Výživa a vliv na akné. Má smysl vyřadit některé potraviny, třeba kávu a čokoládu? 10:14 24. října 2025, 09:00 Přehrát Možnosti pořadu