Kuchařské čarování
Postní ryby, herinkšmaus a sladkost v podobě banánového chleba
Kuchařské čarování

České Budějovice
Postní ryby, především sleď čili herink, jsou hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Nabídne inspirace z velké rybí kuchařky Jindřicha Vaňhy, recept na dokonalý herinkšmaus a sladkost v podobě banánového chleba.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Základní pravidla grilování
Kuchařské čarování
-
„Je to až lehká karikatura,“ popisuje herečka Sandra Černodrinská postavu Marty Gottwaldové
Blízká setkání
-
Vaše každodenní inspirace: Zelená na jídelním stole
Káva o čtvrté
-
Syndrom zmrzlého ramene ovlivňuje věk a stereotypní pohyby. Čím dřív přijdete, tím dřív se vám uleví
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jan Vala: Po vyhazovu z televize jsem skončil v JZD
Zálety Aleny Zárybnické
-
Kofein. Jaká rizika může mít konzumace kofeinu či kofeinových nápojů?
Jezte, ať vám to sluší
-
Nechte se pozvat do pravěku. V multimediální expozici Středočeského muzea v Roztokách u Prahy
Výlety
-
Giordano Bruno. Kněz, který předpokládal existenci mimozemšťanů
Příběhy z kalendáře