Kuchařské čarování
Kulinářská inspirace ze středomoří – polévka gazpacho, gnocchi, maso s ovocem a ryba po katalánsku
Kuchařské čarování

České Budějovice
Petr Stupka zve na kulinářský výlet na jih Evropy do středomoří. Připomene recept na studenou mixovanou polévku gazpacho. Pak probere, jak doma rychle a snadno uvařit pravé italské gnocchi, a k nim vykouzlí omáčku hned ve třech variacích. Také upeče maso s ovocem a chybět nebude jeho oblíbená ryba upravená po katalánsku.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pokrmy z ryb a pozvání na výlov rybníka Rožmberk
Kuchařské čarování
-
Jednoduché kapří výpečky plné chuti od Marcela Popoviče z Plzně chutnají za tepla i za studena
Pochoutkový rok
-
Britové vaří nejlépe na světě, ale radši ochutnejte...
Glosa Pavla Maurera
-
Špagety s rajčaty a lilkem. Recept Romana Pauluse na pravé italské těstoviny za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Těstovinový salát s lilkem a rajčaty
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Na vidličce Romana Pauluse
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Špagetový koláč se špenátem a lososem. Barevně i chuťově vyladěný kousek Itálie na vašem talíři
Vaříme s Habadějem