Kuchařské čarování
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování

České Budějovice
Super rychlý paštikový krém, staročeský pudink s uzeným jazykem, smažený brzlík. Recepty na takové pochutiny nabídne ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Pak přijde na řadu volba mezi křidýlkem a stehýnkem, myšleno tím z kuřete jako hlavní chod, a na závěr věhlasný čokoládový dezert.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Škvarková bábovka od Jiřiny Horňákové
Pochoutkový rok
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Na burzu vánočního cukroví v Havlíčkově Brodě se s prázdnou...
Příběhy z Vysočiny
-
Makové řezy se švestkami a marcipánem. Úžasná kombinace
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Cvičitelka Hanka Kynychová: Provozujte step aerobik a Alzheimer vás nedožene
Alex a host