Kuchařské čarování
Kedlubna je nedoceněná zelenina, říká kuchař Petr Stupka
Kuchařské čarování
České Budějovice
Kuchařská kouzla se v tomto vydání magazínu budou týkat jarní zeleniny. Čarování nabídne šunkové kedlubny, speciální polévku ze Švýcarska a jahodový koláč s kokosem. Chybět nebude ani hrášek, fenykl a ani kousek krásně upečeného masa.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
-
Objevte chuť černuchou okořeněných dýňových placiček
Hobby magazín speciál
-
Makové řezy se švestkami a marcipánem. Úžasná kombinace
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Zapečená kuřecí stehna. Pokud je máte také raději než prsa, udělejte si je podle našeho receptu
Vaříme s Habadějem
-
Cvičitelka Hanka Kynychová: Provozujte step aerobik a Alzheimer vás nedožene
Alex a host
-
Letní čočkový salát tří chutí od Dominiky Moldaschlové překvapí protichůdnými kombinacemi
Pochoutkový rok
-
České Budějovice se v 17. století staly hlavním městem království. Byly tu i korunovační klenoty
Vltavín
-
Zapečená rajčata s vejci
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Sedavé zaměstnání. Jak tomu přizpůsobit jídelníček? Máme si vařit?
Jezte, ať vám to sluší