Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Služební cesty. Jak a proč řešit jídlo v jejich průběhu?
Jezte, ať vám to sluší
Dvojka
Může jídlo na pracovních cestách zhatit snahu o hubnutí? Co je to hlavní, na co bychom měli myslet? Jak vybírat z nabídky snídaňového bufetu? Jak řešit jídlo přes den, když je k dispozici jen omezený catering? Co třeba zabalit si vlastní jídlo? Jak řešit jídlo ve stresu? Tereza Bebarová se ptá nutriční poradkyně Andrey Jakešové.
Andrea Jakešová, Tereza Bebarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sedavé zaměstnání. Jak tomu přizpůsobit jídelníček? Máme si vařit?
Jezte, ať vám to sluší
-
Co je to hlad a jaká jídla ho způsobují?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jak důležitou roli hraje v našem denním jídelníčku oběd? Odpovídá dietoložka Karolína Hlavatá
Káva o čtvrté
-
Adventní pokrmy s šéfkuchařem
Co vás zajímá
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Stravování podle ročních období? Důležité jsou sezónní, fermentované a lokální potraviny
Host Dopoledního expresu
-
Jakými pravidly se darování obědů řídí? Odpovídá Tereza Modlová, PR manažerka spolku Zachraň jídlo
Jak to vidí...
-
Válka na Ukrajině potrvá ještě osm deset let, možná víc, myslí si reportér Boháč
Osobnost Plus
-
Slánku nikdy druhým nepodáváme bez pepřenky. Patří k sobě jako milenci, prozrazuje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné