Za ovesné vločky a ovoce vám váš mikrobiom poděkuje | Shutterstock

Jak můžeme přirozeně podpořit rovnováhu střevních bakterií? Kdy má smysl uvažovat o probiotikách nebo prebiotikách? Jaká strava našemu mikrobiomu škodí? Jaké nejčastější mýty kolem mikrobiomu kolují? Které potraviny střevní bakterie „potěší“? Ovlivňuje mikrobiom i naši náladu nebo imunitu? Jak často bychom měli zařazovat fermentované potraviny? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Andrea Jakešová, Tereza Bebarová

Nejposlouchanější

Jezte, ať vám to sluší

Jezte, ať vám to sluší

O zdravém vztahu k jídlu a vyváženém stravování. Epizodami provází herečka Tereza Bebarová. Krátký rozhovor na vybrané téma ze světa výživy vede s jednou z nutričních terapeutek – Veronikou Pourovou, nebo Andreou Jakešovou. Přinášíme nejen spoustu zajímavých informací, ale také inspiraci, nápady a praktické tipy, jak jíst vyváženě a cítit se dobře ve svém těle. To vše srozumitelně, příjemnou a zábavnou formou.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu