Střední Čechy

Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou

Ryba bývala hojnou součástí staročeské kuchyně | Foto: Fotobanka Pixabay

Jak připravovat jídla v souladu se zdravým životním stylem? Čím nahradit sůl? Existuje něco jako zdravé smažení? Je lepší vařit ve vodě nebo v páře? Na kuchařské postupy, které usnadňují cestu za štíhlou linií, se zaměřila doktorka Kateřina Cajthamlová spolu s Patrikem Rozehnalem.

Nejposlouchanější

Střední Čechy

Více ze stanice
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou

Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou

Odbornice na hubnutí Kateřina Cajthamlová vám pomáhá shodit přebytečná kila.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu