Pavel Maurer | Foto: Tomáš Novák

Plný talíř za málo peněz. A suroviny? Na těch nezáleží! Tak podle Pavla Maurera vypadá typický Čech a jeho vztah k jídlu. „Tento přístup podporují i některé restaurace, které do nás jídlo cpou pod tlakem. Vidím-li někde menu o třech chodech za 65 korun, je mi jasné, že nebude obsahovat jedinou kvalitní surovinu!“ domnívá se známý gastronaut.

Nejposlouchanější

Radiožurnál

Více ze stanice
Host Radiožurnálu

Host Radiožurnálu

Pravidelné dopolední a večerní rozhovory s hosty, které nikde jinde neuslyšíte. Každý všední a sobotní večer přivítají moderátoři zajímavé hosty napříč profesemi i obory. Své dotazy pokládejte přes formulář.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu