Host Lucie Výborné
Jsme rozmazlení? Chceme bio, ale když z květáku vylítne brouček, už se nám to nelíbí, směje se farmářka
Host Lucie Výborné

Radiožurnál
Hana Sahulová Součková si vyzkoušela několik povolání, ale zjistila, že navzdory náročné práci je nejšťastnější na rodinné farmě. Naučila se nejen pěstovat různé druhy zeleniny, ale také navazovat obchodní vztahy. „Ze začátku jsem měla proutěný košík a sklízela jsem od každého něco. Byl to můj parťák v prvních obchodních jednáních,“ vypráví s úsměvem. „Teď když spolupracujeme s kuchaři hlavně z Prahy, tak si museli cestu ke mně najít oni,“ vypráví Hana Sahulová Součková.
Lucie Výborná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sociálnímu podnikání se učí od faráře. Testosteronové obory změny nepřipouští, popisuje Potměšilová
Host Lucie Výborné
-
Pro zdravotní laborantku Lucii Kahounovou je předení u kolovrátku příjemnou relaxací
Středočeské příběhy
-
Úsměv a radost v očích je ta nejlepší odměna, říká oceněná pečovatelka z Chotěboře
Příběhy z Vysočiny
-
Každou krávu znám jménem, říká ekofarmář od Tiché Orlice
Kdo umí, ten umí
-
Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka
Ve vlastní šťávě
-
Luděk Homoláč: V zemědělství pracuje posledních 90 000 mohykánů. Musíme si vychovat dobré nástupce
Host ve studiu
-
Mluvím o půdě a mám husinu. Zelenina 26leté Hany Součkové nemůže mít lepší osud
Podhoubí
-
Nucení prostě nefunguje, i když mám chvíle, kdy tohle pravidlo poruším, říká blogerka Máma v kuchyni
Houpačky
-
Dagmar Ruščáková: O tvarůžkách a zvídavosti
Nedělní káva
-
Mezi zákazníky zahradnictví jsou i sběratelé, kteří hledají...
Dobré dopoledne