Host Lenky Vahalové
Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chci se učit od nejlepších, chválí si
Host Lenky Vahalové
Rádio Praha
V sedmnácti vyhrála soutěž MasterChef Česko a vydala knihu receptů #UPGRADE. Díky tomu mohla odjet studovat prestižní kuchařskou školu Le Cordon Bleu v Londýně a následně pracovat v michelinských restauracích. O svých začátcích, plnění snů i gastronomických zážitcích mluvila ve studiu Rádia Praha kuchařka Kristína Nemčková.
Lenka Vahalová
Přepis epizody
-
Posloucháte rádio Praha a se mnou ve studiu už je kuchařka Kristýna Němečková. Já vás zdravím. Dobrý den. Dobrý den. A dnes je 30. prosince, zítra máme Silvestra. Tak já vás takto v úvodu hezky požádám o to, jestli byste nám dala třeba nějaké tipy, jestli vy pro rodinu, pro kamarády připravujete něco speciálního.
-
Tak pro ně Silvestr v vždycky nebyl úplně o tom chodit někde na párty a zapít to úplně moc. Ale vždycky to bylo právě v poklidu s rodinou a vždycky jsem připravovala rodičům se sestrou vlastně nějaký jednohubky a to to mě vlastně hrozně bavila o tom Silvestru. Takže pro mě je to složité ho.
-
On může jich být i jednohubky složitý. Tak řekněte, takže toto jako v dětství, tak to začalo podle mě nějakým jenom chlebíčky a pomazánkami a nějakým jako jednoduchý my prostě jednohubky. A teď už jsou to jednohubky, kterým se pak jako vyhrávám. Takže to může být různý. Jako ministr Bárta letky naplněný něčím. Jaký paštik je dobrý. Můžu tam být nějaký jako drahý suroviny pro mě jako Silvestr, tak je vlastně i nebo podle mě hodněkrát je právě Silvestr o tom, že si dopřejete něco něco dražšího, jestli je to kaviár nebo jet nějaký za území, losos nebo nic takového, tak to pro mě patří k tomu. Silvestr.