Liberec

Host Dopoledne pod Ještědem

Studio ČRo Liberec (ilustrační foto) | Foto: Khalil Baalbaki

Alžběta Košková, pekařka, majitelka Pekárny u Alžběty. Ručně vyráběné kváskové pečivo jako například chléb s křupavou kůrkou, který vydrží i týden, je stále více populární. Své o tom ví i majitelka Pekárny u Alžběty v Turnově, která má v současné době plné ruce práce s velikonočními mazanci a dalšími dobrotami. O svých pekařských začátcích nám bude vyprávět hodinu před polednem, a chybět určitě nebudou užitečné rady na pečení velikonočního pečiva.

Nejposlouchanější

Host Dopoledne pod Ještědem

Host Dopoledne pod Ještědem

Každé všední dopoledne po 11. hodině si do studia zveme zajímavé hosty a povídáme si s nimi o různých tématech.   

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu