Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Ostrava
Host Českého rozhlasu Ostrava
mikrofon | Foto: Khalil Baalbaki, Český rozhlas
Pavel Maurer je popularizátor dobrého stravování a vysoké úrovně pohostinství. Hledá místa , kde se dobře vaří a kde najdete z jídla komplexní zážitek.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Ostrava
Kdo si občas rád nesedne s někým, s kým si dobře popovídá? Přesně to lze zažít v našem pořadu, s hostem ve studiu. Někdo by řekl talk-show, jiný hodinové interview, nebo lze prostě říci – rozhovor.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Zážitková gastronomie nemusí být luxus. Smyslovým zážitkem je i domácí, s láskou chystané jídlo
Glosa Pavla Maurera
Češi si za jídlo stále nechtějí připlatit. Chtějí hodně...
Host Radiožurnálu
Úroveň gastronomie v Karlovarském kraji je překvapivě vysoká, říká gastronom Pavel Maurer
Náš host
Pavel Maurer
Host Lucie Výborné
Bezdomovci výměnou za stravenky pomáhají s úklidem Frýdku-Místku
Zprávy ČRo Ostrava
Pochoutky s Pavlem Maurerem
Pochoutky na talíři
Kuchařina je umění i řehole. Jak pracují ti nejlepší?
Máme hosty
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci
Za Šumavským bylinným do jižních Čech: Když byl Petr Čtvrtníček mladičký, stálo 9 korun
Krmítko
Jak poznat, kde dobře vaří? Řiďte se smysly i délkou jídelníčku, radí „gastronaut“ Maurer
Osobnost Plus