Host Českého rozhlasu Ostrava
O životě v Beskydech, bylinkaření a fermentování. Setkání s Evou Huňkovou
Host Českého rozhlasu Ostrava

Ostrava
Eva Huňková je bylinkářka, propagátorka vaření z divokých bylin, fermentování a taky autorka knížky s názvem Za šípkovým keřem. S Evou Huňkovou jsme si povídali o jejích aktivitách i životě v Beskydech.
Iva Piskalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Největší chybou u fermentovaných potravin je s nimi vůbec nezačít, směje se odborník Vladimír Sojka
Radioporadna
-
Bezlepková dieta neznamená přijít o radost z dobrého jídla, ukazuje autorka kuchařek Radka Vrzalová
Jihočeši
-
Geobotanička Věra Koutecká zasvětila svůj život ochraně přírody
Odpolední interview
-
„Česká hospodyně“ a sopranistka, múzami políbená Eliška Josifová, má svůj klidný domov v Českém ráji
Návštěva
-
Být sama sebou a žít dobrý život. Eva Francová o tom všem vypráví ve svém Svatojanském deníku
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Rady a tipy pro útulný domov a zdravý životní styl
Dámská jízda
-
Novinky z Českého rozhlasu
eRko
-
Bramborový dort podle brožury Lidová bramborová jídla od Československého červeného kříže
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou