Hobby magazín speciál
Silvestr se sušenkami podle autorky květinových kuchařek Jany Vlkové
Hobby magazín speciál
Plzeň
Doma nebo u přátel slaví příchod nového roku Jana Vlková. A nebyla by to ona, kdyby nepřipravila silvestrovské pohoštění z kytek k jídlu. Její Silvestrovské krekry budete rádi chroupat kdykoli.
Soňa Vaicenbacherová
Přepis epizody
-
Čím pohostit hosty na Silvestra, nám poradí autorka květinových kuchařek Jana Vlková. Jak vy ano? Slavíte Silvestra?
-
Já slavím Silvestra většinou doma nebo u někoho, kdo bydlí tak jako daleko nějakého toho, jak bych to řekla, velkoměstského kvasu. Já sama bydlím na předměstí, takže prostě k někomu, kdo bydlí, tak je na předměstí, rozhodně se nehrnu u nás metropoli na ta hlavní náměstí a hlavní třídy, kde to jenom s křupavými střepy od lahví.
-
A jaké pohoštění tedy s sebou na návštěvu nosíte?