Hobby magazín speciál

Připravte rybí polévku, houbového kubu nebo bramborový salát s radami od šéfkuchaře

Hobby magazín speciál

Připravte rybí polévku, houbového kubu nebo bramborový salát s radami od šéfkuchaře
Houbový, také černý nebo jihočeský kuba. Tradiční bezmasý pokrm úžasných chutí se servíruje především na štědrý den

Plzeň

Nemáte sušené lesní houby a máte chuť na kubu? Zkusit ho můžete s běžně dostupnými žampiony a hlívou ústřičnou.
Jiří Šobr

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Hobby magazín zahrádkářská poradna.

  • Zimu, a proto se dnes nebudeme rýpat v zemi na zahrádkách, ale budeme zazimovat nejrůznější květiny, které jsme měli venku a které to potřebují. A to společně s paní Věru Kastlovou, zahradnicí a ze zahradnického centra v Plzni na Roudné.

  • Hezký podvečer. Dobrý večer. Paní Kostková, začněme muškáty. Muškáty nejlépe rostou, když se koupí.

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu