Glosa Pavla Maurera
Jídlo může být uměleckým dílem. Jak ale poznáme, zda nám uvařil kuchařský Picasso nebo Renoir?
Glosa Pavla Maurera

Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Glosa Pavla Maurera: Méně na mnoha talířích může znamenat víc...
Glosa Pavla Maurera
-
Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
Na vidličce Romana Pauluse
-
Jsem jak Popelka, pořád něco vybírám a přebírám, směje se foodstylistka Lenka Zvoníčková Táchová
Host ve studiu
-
Češi si za jídlo stále nechtějí připlatit. Chtějí hodně...
Host Radiožurnálu
-
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kuchařina je umění i řehole. Jak pracují ti nejlepší?
Máme hosty
-
Na názvech gruzínských specialit není těžké si zlámat jazyk....
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ve vlastní šťávě: Jak jedním tweetem sjednotit národ?
Ve vlastní šťávě
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s tuňákem a brokolicí. Získáte si žaludky i srdce všech u stolu
Vaříme s Habadějem