Finančák
Sváteční hostina? Nepotřebujeme hory jídla, abychom si Vánoce užili, myslí si gastro publicistka Hana Michopulu
Finančák
Radio Wave
Na otázku, zda-li a jak se dá na vánoční tabuli ušetřit, se Iva Hadj Moussa a Richard Vrdlovec v novém Finančáku ptali publicistky Hany Michopulu, která se zabývá gastronomií a připravuje podcast o jídle a vaření.
Iva Hadj Moussa, Richard Vrdlovec
Přepis epizody
-
Dančák magazín o všem, co souvisí s penězi finanční, tak s Ivou a čemu jsou a Richardem Vrdlovcem, rádiových.
-
Začíná magazín finanční. Tak Vítámvás Richard Vrdlovec.
-
A i váš musí. Richarde, hned mám na tebe otázku. Dotýká se tě nějak zdražování potravin v souvislosti s nadcházejícími vánočními svátky?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pokud nejste schopni vytvořit si finanční rezervu, na investování zapomeňte, tvrdí poradce Paldus
Finančák
-
Ve vlastní šťávě: Rajčatová krize
Ve vlastní šťávě
-
Míša Dolinová v Pochoutkách
Pochoutky na talíři
-
Sladké a mastné zapijte heřmánkem, alkohol vodou s citrónem,...
Host Dopoledního expresu
-
Co dokáže sup? Spořádá až 1,5 kg masa, stráví i kosti a nevadí mu ani zvíře nakažené morem
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Host: Michal Hugo Hromas, kuchař
Noční Mikrofórum
-
Jehněčí a kůzlečí maso, odpalované těsto, žloutkový krém a salátové zálivky
Kuchařské čarování
-
Baví mě zlodějská metoda přípravy jídla a experimentuju se šneky, prozrazuje kuchař Hromas
Host Lucie Výborné
-
Šípek jako jedna z ex zdravých surovin. Máme recept na šípkový likér a přidáme i recept na sirup
Radioporadna