Špekáčky, oheň, opékání | Pixabay 3534679

Utopenci, buřtguláš, buřty na pivu, opečený nad ohněm, na grilu… Špekáček je zkrátka stálicí české kuchyně. Jak těžké a nákladné je koupit kvalitní špekáčky? Na to se zaměřila spotřebitelská organizace dTest, která tentokrát k porovnání zařadila rovných 18 výrobků. A bylo také na čase. Poslední test špekáčků totiž v dTestu proběhl před dlouhými devíti lety. Co se za tu dobu změnilo? 
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová

Nejposlouchanější

Dva na Dvojce

Dva na Dvojce

Zajímavosti ze světa vědy, techniky, medicíny, biologie, historie nebo antropologie, postřehy a tipy známých osobností. Poradna s renomovanými odborníky a odbornicemi.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu