Radiožurnál

Dnes milovníci sladkého těsta s polevou přijíždí na ochutnávky ze všech měst v republice nebo volají do obchodu a rezervují si koblihy na odpoledne. | Foto: pixabay.com

Češi objevují smažené americké koblihy se sladkou polevou a náplní, takzvané donuty. Nový trend přinesl hlavně do velkých měst výrobny s vlastními recepturami a originálními příchutěmi. Jen v Praze jich najdou nadšenci zhruba desítku. Donuty k podnikání inspirovaly i lidi, kteří se pečení nikdy ve velkém nevěnovali.

Nejposlouchanější

Radiožurnál

Více ze stanice
Dopolední Radiožurnál

Dopolední Radiožurnál

Aktuální zpravodajství, reportáže a zajímaví hosté. Moderuje Jiří Chum.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu