Dobroty Dáši Kubíkové
Šťouchané brambory s cibulkou
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Brambory vždycky dokáží zahnat hlad, ať si je dáme v jakékoli formě. V dřívějších dobách se dalo – nebo se muselo - brambor najíst jen tak samotných bez masa, a jak to bylo dobré! I dnes si takhle můžeme pochutnat, jen jsme si možná příliš zvykli považovat brambory pouze za přílohu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Drůbeží medailonky s mrkví
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Baroko na talíři: naši předkové jedli maso i exotické ovoce,...
Dnešní Plus
-
Postní polivka ze syrovátky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Svíčková omáčka, poklad české kuchyně, má kořeny ve Francii. Jen sladší mrkev zčásti nahrazuje celer
Radioporadna
-
Pobodaný. Jeho přítelkyně oznámila napadení skupinkou mladíků, kteří chtěli peníze
Kriminálka
-
Jak se stravovat při viróze? Hlavně pít
Co vás zajímá
-
Burčákem se neťuká. Tahle kvalitní potravina si zaslouží přání dobré chuti. Ani sladké, ani hořké
Radioporadna