Dobroty Dáši Kubíkové
Koláč s kiwi
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
V zimě rádi ochutnáváme exotické ovoce, nejen pomeranče a grepy, ale třeba i mango, dračí ovoce nebo hvězdičkovou karambolu. Dnes si posvítíme na kiwi – cestuje k nám z dalekého Nového Zélandu a je plné vitamínu C. Určitě víte, jak krásnou zelenou barvu má a že je moc dobré, ale už jste ho někdy použili do koláče?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pomerančové pyré
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kotlety na kmíně podle Elišky Pilné
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Doktorka Kateřina Cajthamlová: Jadérka z melounů kousejte, jsou zdravá
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Nízké teploty mangu nesvědčí. Nechte ho dozrát v papírovém sáčku s banánem nebo jablkem
Babské rady
-
Meruňkový koláč s ořechovou drobenkou
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Ve vlastní šťávě: Jablka
Ve vlastní šťávě
-
Kvašená zelenina, bavorský závitek a nápady, co uvařit v příštích sedmi dnech
Kuchařské čarování
-
Není banán jako banán. Ten modrý chutná jako vanilková zmrzlina. Jak vypadá uvnitř?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Není banán, jako banán, říká Pavel Maurer. Dříve luxusní...
Glosa Pavla Maurera
-
Rada zkušené zahradnice: Nevybírejte jahodník slibující bohatou úrodu. Je to většinou na úkor chuti
Radioporadna