Dáša Kubíková | Foto: Lucie Suchánková Hochmanová, Český rozhlas

Úroda rajčat je letos mimořádně bohatá. Co s přebytky? Dáša Kubíková v Dobrém dopoledni poradila, jak rajčata zavařit, usušit i využít do kuchyně.
Dáša Kubíková

Pečená rajčata na zimu
Rajčatová salsa
Kečup s jablky
Masové kuličky v rajčatech
Omáčka ze sušených rajčat
Jak sušit rajčata
Tagliatelle se sušenými rajčaty a panenkou
Mašličky se špenátem a sušenými rajčaty
Krůtí roláda se sušenými rajčaty
Polévka z pečených rajčat
Rajčatové placičky

Nejposlouchanější

Vysočina

Více ze stanice
Dobré dopoledne

Dobré dopoledne

Známé osobnosti, zdravý životní styl, móda, cestování, regionální informace, poradna.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu