Dobré dopoledne

Hnědič, chuťový profil, pokus, omyl, degustace. Vítejte ve světě pražiče kávy

Dobré dopoledne

Hnědič, chuťový profil, pokus, omyl, degustace. Vítejte ve světě pražiče kávy
Káva, ilustrační foto

Vysočina

Pražič kávy ve volném čase pije čaj a majitel čajovny ve volném čase pro jistotu nepije ani jedno. „Kávu mám spojenou s prací, piju ji hlavně v obchodě, doma opravdu dávám přednost čaji,“ vyprávěl provozovatel pražírny kávy v Telči Jan Srp. Do Dobrého dopoledne přijel s Ondřejem Praxlem, kterého potkáte v telečské čajovně Scivias. „Já piju hlavně čaj, ale doma se snažím od něj odpočinout, protože ho v čajovně vypiju opravdu hodně. Velké množství čaje může být škodlivé.“

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu