Co vás zajímá

Houbová gastronomie

Co vás zajímá

Houbová gastronomie
Houby

Plzeň

Letošní houbařská sezona se opravdu vydařila a domácnosti se nadprůměrně zásobily. Co dělat s takovou úrodou? Klasikou je smaženice, řízky a něco nasušit.
Roman Stupka

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Co vás zajímá?

  • No, je 18 hodin a pět minut. U mikrofonu telefonu je s vámi a Roman Stupka. Letošní houbařská sezona se opravdu vydařila a domácnosti se nadprůměrně zásobili těmito lesními plody. Co ale dělat s takovou úrodou a klasikou je smaženice, řízky, něco nasušit na bramboračku, ale z hub a se dá dělat ještě mnoho dalších pochoutek, o kterých jste možná vůbec netušili. V pořadu, co vás zajímá, si nejen o nich budeme povídat s Jurajem Vaculíkem, který se prodejem houbových specialit a také houbových polotovarů živí. Juraje, buďte vítán.

  • Jako za přivítání.

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu