Co vás zajímá
Houbová gastronomie
Co vás zajímá
Plzeň
Letošní houbařská sezona se opravdu vydařila a domácnosti se nadprůměrně zásobily. Co dělat s takovou úrodou? Klasikou je smaženice, řízky a něco nasušit.
Roman Stupka
Přepis epizody
-
Co vás zajímá?
-
No, je 18 hodin a pět minut. U mikrofonu telefonu je s vámi a Roman Stupka. Letošní houbařská sezona se opravdu vydařila a domácnosti se nadprůměrně zásobili těmito lesními plody. Co ale dělat s takovou úrodou a klasikou je smaženice, řízky, něco nasušit na bramboračku, ale z hub a se dá dělat ještě mnoho dalších pochoutek, o kterých jste možná vůbec netušili. V pořadu, co vás zajímá, si nejen o nich budeme povídat s Jurajem Vaculíkem, který se prodejem houbových specialit a také houbových polotovarů živí. Juraje, buďte vítán.
-
Jako za přivítání.