Jan Hochsteiger | Foto: Elena Horálková, Český rozhlas

„Zmrzlina se dá jíst k snídaní. Dokonce je to asi nejvhodnější, protože obsahuje cukr a ten by se měl, když už, jíst dopoledne a rozhodně ne večer,“ myslí si Jan Hochsteiger. Kdo vymyslel zmrzlinu? Jaký je rozdíl mezi italskou a americkou? Jaké je jeho původní povolání? V kolika jazycích umí slovo „zmrzlina“? Jaký je postup výroby a co je nejsložitější? Co je bílá zmrzlinová hmota? Má veganské varianty? Jaké reakce měl na makovou zmrzlinu a na tu ze syrečků?
Adéla Gondíková

Nejposlouchanější

Blízká setkání

Blízká setkání

Tereza Kostková a Adéla Gondíková vedou rozhovory s hosty, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Blízká setkání vysíláme každý všední den po jedenácté na Dvojce. 

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu