Blízká setkání
Na talíři se ukáže, co jsi za člověka. Osobnost je v jídle určitě skrytá, míní kuchař Zdeněk Pohlreich
Blízká setkání
Dvojka
„Já už jsem takový emeritní kuchař. Poslední dva roky už nevařím a nechybí mi to. Užil jsem si toho dost. Mám rád to prostředí, ale že bych chtěl být v kuchyni od rána do večera, to ne,“ přiznává v Blízkých setkáních. Chtěl by být opět mladý? Udělal by teď některé věci jinak? Má další podnikatelské nápady? Kde se podle jeho názoru jí nejlépe? Dá se poznat dobrý kuchař a podle čeho? Má rád jídlo na teplém talíři?
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař: Mám dar, že si dovedu představit chutě dopředu
Blízká setkání
-
Ve vlastní šťávě: Historky z kuchyně
Ve vlastní šťávě
-
Erteple a zelé, živobytí celé! Babinec z Kozojídek se stará o zachování starých receptů ze Slovácka
Apetýt
-
Martina Adlerová: Matka kuchařka
Rozhlasový sloupek
-
Dagmar Ruščáková: Vejce na stromě
Nedělní káva
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha
-
Eintopf – oběd z jednoho hrnce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nucení prostě nefunguje, i když mám chvíle, kdy tohle pravidlo poruším, říká blogerka Máma v kuchyni
Houpačky
-
5 fíglů jak připravit nadýchané kynuté těsto podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok