Blízká setkání

Na talíři se ukáže, co jsi za člověka. Osobnost je v jídle určitě skrytá, míní kuchař Zdeněk Pohlreich

Blízká setkání

Na talíři se ukáže, co jsi za člověka. Osobnost je v jídle určitě skrytá, míní kuchař Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich

Dvojka

„Já už jsem takový emeritní kuchař. Poslední dva roky už nevařím a nechybí mi to. Užil jsem si toho dost. Mám rád to prostředí, ale že bych chtěl být v kuchyni od rána do večera, to ne,“ přiznává v Blízkých setkáních. Chtěl by být opět mladý? Udělal by teď některé věci jinak? Má další podnikatelské nápady? Kde se podle jeho názoru jí nejlépe? Dá se poznat dobrý kuchař a podle čeho? Má rád jídlo na teplém talíři?
Tereza Kostková

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu