Blízká setkání
Její čokolády sbírají ceny. Jak poznat tu kvalitní, ví Michaela Dohnálková
Blízká setkání
Dvojka
Za své čokolády dostává světová prestižní ocenění. „Každý si myslí, že mám sladkou práci, ale cukru používám málo. Sladká je ta práce tím, že je to láska,“ svěřuje se Michaela Dohnálková. Jak postupuje při pražení bobů? S kolika lidmi na čokoládě spolupracuje? Kolik dnů se vyrábí? Co všechno do čokolády patří? Je zdravá? Poslechněte si v audiu.
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Volej - písně o čokoládě
Volej
-
Mistr světa ve výrobě pralinek má alergii na mouku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Leoš Kyša: Překvapení
Tip mujRozhlas
-
Proč se tloustne po čokoládě? Je v ní hodně tuku, o cukr moc nejde, říká Durďák z Čokoládovny Janek
2 x 2
-
Čelisti: Smutní frajeři na skatu a metaforicky ekologické zombies
Čelisti
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu
-
Eva Kadlčáková: O závislosti na čokoládě
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje výrobkyně čokolády
Host Lucie Výborné
-
Pořád čekáme, že věneček bude stát 12 korun. A pak se divíme, že nám nechutná, stěžuje si cukrářka
Host do domu