Babské rady
Rukola se hodí do salátů i na ozdobu jídel. Konzumujte ji s vitamínem C, doporučují Babské rady
Babské rady

Rádio vašeho kraje
První zmínky o rukole se objevují už ve spisech z 1. století našeho letopočtu ze starověkého Říma. Římané věřili, že funguje jako afrodiziakum. Po staletí se jednalo o oblíbenou ingredienci ve středomořských kuchyních.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mangold s vaječnou náplní
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve starověku byly houby oblíbenou lahůdkou i jedem
Hobby magazín speciál
-
Pečicí papír má širší využití než jen v kuchyni. Vezměte si ho na úklid koupelny
Babské rady
-
Hlíva podpoří imunitu, žampion dodá vitamin D. Houby léčí, ale také skvěle dochutí pokrmy
Přírodní lékárna
-
Tuřín je na okraji zájmu, v kuchyni má přitom široké využití a je i zdraví prospěšný
Pochoutkový rok
-
Mandlové suchary (Zwieback) podle Magdaleny Dobromily Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jak ve zdraví přežít zabijačku? Spousta jídla, pivo i tvrdý alkohol. Zabrat dostanou játra a žlučník
Radioporadna
-
1168. schůzka: Posezení u stolu. A jaké dobroty byly na něm....
Toulky českou minulostí
-
Fenykl: Dokáže skvěle okořenit jídlo a dodat mu jedinečnou chuť
Na vidličce Romana Pauluse
-
Víte, jak chutná páv? Na slavnostní tabuli jste ho mohli...
Glosa Pavla Maurera