Babské rady
Bílý ocet: Nezbytný pomocník na odmašťování i leštění. V čem je lepší než ten klasický?
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Bílý, nebo klasický ocet? Ve většině babských rad se doporučuje používat bílý ocet. Na rozdíl od toho klasického neobsahuje cukr a má obvykle koncentrovanější složení.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na pusinky i polevu. Pokud bílky nestihnete zpracovat, uložte si je do mrazáku
Babské rady
-
Čím tmavší cukr, tím zdravější? Nemusí to platit vždycky
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Zdravé pečení. Lze péct odlehčené cukroví? Jak je to s margarínem?
Jezte, ať vám to sluší
-
Dokonalý dort závisí na rovně upečeném korpusu, připravte ho podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Velikonoční nádivka, které se také říká buchta, sekanina nebo svítek. Udělejte si ji se špenátem
Vaříme s Habadějem
-
Proč je třtinový cukr tmavý? A je zdravější bílý, nebo hnědý?
Radioporadna
-
Po Vánocích je nejvyšší čas umírnit konzumaci cukru
Co vás zajímá
-
Cholesterol je strašák, ale není jen škodlivý
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Obyčejná skořice neobyčejně pomůže diabetikům, ve spojení s medem také tlumí bolest
Přírodní lékárna
-
Bílkové lupínky s ořechy
Dobroty Dáši Kubíkové