Babské rady
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo aneb tady pomůže citron, ocet, ale i špetka soli
Babské rady

Rádio vašeho kraje
Čerstvé nakrájené ovoce bohužel rychle podléhá oxidaci. Zhnědne a nevypadá lákavě. Jak zabránit hnědnutí rozkrojených jablek, hrušek a banánů? Tím nejznámějším způsobem je pokapání ploch řezu citronovou šťávou.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Z kdoulí vyrobíte chutné marmelády i přesnídávky. Ty pečené pomáhají při revmatických bolestech
Babské rady
-
Ve vlastní šťávě: Jablka
Ve vlastní šťávě
-
Jak v srpnu provádět řez ovocných dřevin, kdy vysadit a jak množit jahodníky? Poradíme
Zahrádkářské tipy
-
Petr Borkovec: Georgíny
Ranní úvaha
-
Výživová poradna: jablka, hrušky, ořechy
Co vás zajímá
-
Co obsahuje více cukru? Jahody, nebo citrony? Odpověď vás překvapí
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Dýňovo-mrkvové taštičky plněné jablky od Evy Růžičkové jsou uvnitř vláčné, zvenku křupavé
Pochoutkový rok
-
Jablka v lidových písních a rčeních
Špalíček
-
Podzim mi chutná a voní jako skvělá česká jablka, tvrdí předseda Ovocnářské unie ČR Martin Ludvík
Radioporadna
-
Není banán, jako banán, říká Pavel Maurer. Dříve luxusní...
Glosa Pavla Maurera