Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Sulc podle prababičky paní Jakouběové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Dáte si huspeninu, nebo sulc? S takovou otázkou se u nás v kraji můžete u šprýmařů setkat. Znalci zabijačkových dobrot vědí, že je to to samé. Jak vznikly názvy a jak sulc připravit, poradí Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Houbová vomajda z rodinného receptáře paní Jakouběové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Krvavá pavlač
Podvečerní čtení
-
Betty MacDonaldová: Vejce a já
Četba na pokračování
-
František Kotleta: Loď duchů
Tip mujRozhlas
-
Kuře na podzimní zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Co jedly oběti moru ve Francii v 7. století?
Věda Plus
-
Proč je česnek zdravý, proč nepatří do lednice a co dělat, aby nezapáchal z dechu?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Saláty a zálivky. Na co si dát pozor u těch kupovaných? Jsou všechny zálivky vhodné?
Jezte, ať vám to sluší
-
Josef Škvorecký: Píseň zapomenutých let
Povídka
-
Češi nepřehlížejí jenom polskou kuchyni, ale celé Polsko, tvrdí Jedlíci na cestách
Casablanca