Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Káva po turecku z konce 18. století
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Už na konci 18. století byla u nás ve městech káva velmi oblíbeným nápojem. Prodávala se nejen v kavárnách, ale i přímo na ulici. Jak se taková káva připravovala, se dozvíme od Vladimíry Jakouběové a Jaroslava Hořeního.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Císařský čaj podle Magdaleny Dobromily Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Tajemství kávy: Jak vybrat správnou odrůdu a vylepšit si chuť. Poradí Jiřinka s Alenkou
Návštěva u Jiřinky s Alenkou
-
Mantry v pohádkových kulisách. Komunita Hare Krišna našla zázemí na zámku na jihu Belgie
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Na podzim je potřeba posílit imunitu, radí známá gemmoterapeutka Jarmila Podhorná
Apatyka
-
Jídelníčkem pro dobrou imunitu. Jak ji můžeme posílit a čím uškodit?
Jezte, ať vám to sluší
-
Má náš „turek“ něco společného s Tureckem? Putování po celém světě s pražičem kávy Jiřím Sýkorou
Na cestách s Petrem Voldánem
-
Tvarohové koláčky na víkend
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Brambory na nekonečně mnoho způsobů
Kuchařské čarování
-
František Škroup si úspěchu písně Kde domov můj moc neužil. Po sporu s ředitelem divadla přesídlil
Návraty do minulosti
-
Muffin v papírovém košíčku nikdy nekonzumujeme celý, radí mistr etikety
Pochoutkový rok