30 let sami a přece spolu
Regionální gastronomické speciality České a Slovenské republiky
30 let sami a přece spolu
Ostrava
Připravili jsme pro vás několik regionálních gastronomických specialit. V slovenském Hrušově upečeme chléb na uhlících, také se zaměříme na moravského vrabce ve slovenském vydání. Z české strany se můžete těšit na štramberské uši nebo na žarvončoky.
Marcela Čížová, Richard Piskala
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tradiční řemesla. To je téma zářijového česko-slovenského vysílání
30 let sami a přece spolu
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 6. 2023
Pochoutkový rok
-
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
Ve vlastní šťávě
-
Babiččin plněný chléb
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pečená kachní prsa se švestkovou omáčkou. Česká klasika dotažená skvělou omáčkou téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem
-
Donut neboli americká kobliha
Vařte s námi